Deur openen

Problemen met sloten: een 24/7 slotenmaker helpt u snel en effectief

Problemen met sloten zijn niet leuk. Er kan van alles met uw deursloten gebeuren, waardoor u of uw woning niet meer inkomt of de deur niet meer kunt afsluiten. In dit soort gevallen is het prettig al u direct een goede slotenmaker kunt inschakelen, die u snel helpt en uw slotproblemen voordelig en adequaat oplost. Maar in welk gevallen is een 24/7 slotenmaker die u effectief help, eigenlijk nodig?

Buitengesloten uit uw woning

Uzelf buitensluiten kan zomaar geboren. Vaak gebeurt dit als er haast in het spel is. U heeft zich bijvoorbeeld verslapen, terwijl u gewoon aan het werk moet. Nadat u zich snel gedoucht heeft en vlug een boterhampakket hebt samengesteld, sprint u de deur uit richting uw auto. Maar wanneer u de voordeur wilt optrekken, ontdekt u iets dat de schrik om het hart doet slaan: de autosleutels, die aan hetzelfde sleutelbos als de huissleutels hangen, is nergens te vinden. Waar u bang voor bent, blijkt te kloppen. De sleutels liggen nog in de woonkamer, terwijl de voordeur al dichtgevallen is. Normaal loopt u naar de buren voor reservesleutels, maar die zijn vandaag en ook morgen niet thuis. Wat nu? In dit soort vervelende situaties kunnen wij, als professionele slotenmaker, u razendsnel helpen. U belt ons en binnen no time is onze monteur aanwezig om de deur weer voor u op en te maken. Zonder schade aan te richten!

Een afgebroken sleutel die in het slot blijft steken

Een andere voorbeeld van een naar probleem dat u kan overkomen met sloten, is een sleutel die afbreekt in het slot. Met name sloten en sleutels die al jarenlang in gebruik zijn, lopen dit risico. Door slijtage en/of roestvorming zijn de sloten op de lange termijn kwetsbaar geworden. En daardoor kan het binnenwerk van een slot uiteindelijk kapot breken. Als u dit overkomt, bel dan meteen onze slotenmakers op en wij helpen u snel aan een nieuw, kwalitatief slot. Een slot met een SKG-keurmerk, een meerpuntssluiting of een cilinderslot: kwaliteit voor een scherpe prijs staat bij ons voorop!

Bel nu direct onze klantenservice voor hulp

Welke probleem u ook heeft met uw loten en/of sleutels: wij staan 24/7 voor u klaar om u snel uit de brand te helpen. Bel ons nu op voor een afspraak en wij staan snel bij u voor de deur!